Otin "pienet" päikkärit tuossa. Sellaiset 4 ja puoli tuntia. Ihme ettei kukaan yrittänyt herätellä. Olisin kyllä edelleen unien tarpeessa. Päänsärkykin voisi helpottaa sillä.

Tästä joulusta taitaa tulla aikamoinen katastrofi. Pelkästään ajatuskin siitä että täällä ison joukon keskellä joudun olemaan, ahdistaa jo valmiiksi. Tai no, ison ja ison, minun lisäkseni 6 henkilöä. Liian iso minulle. Ei aina ole ollut niin. No, täytyy jossain vaiheessa kun kehtaa, pyytää anteeksi poistumistaan ja piiloutua tuonne omaan kopperoonsa. Ihan koko päivää en varmaan jaksa hymyillä putkeen. No, ensi vuonna sitten toivottavasti saan pidettyä pääni ja pysyttyä kaikki pyhät kotona, poissa muiden ihmisten tieltä.

Äiti on nyt alkanut toipua pikkuhiljaa. Jotain hyvääkin sentään. Tosin sen myötä hän on ottanut taas entistä enemmän stressiä ja tartuttaa sen kyllä kaikkiin ympärillä oleviinkin. Mutta hyvä että toipuu kuitenkin. Siltä osin voi alkaa kohta huokaista helpotuksesta.

Nyt en ole varma miten pääsen koneelle tässä enää tällä viikolla, joten toivotan nyt kaikille ihanille lukijoilleni OIKEIN HAUSKAA JOULUA!