Etten löytänyt oikean kokoisia kenkiä, en sellaisia mitkä olisin halunnut. En saanut kuin kipeät jalat. Tiedänpä huomenaamulla että on tullut jossain käytyäkin. Voi olla taas vaikeuksia nousta sängystä. Mutta se on sitten sen ajan murhe.

Soittelin nuoremmalle veljelle, R:lle, ja kyselin koska pääsee koulusta, vein hänet sitten hesburgeriin syömään. Meillä ollut silloin tällöin tapana että vien jomman kumman sinne, nyt oli R:n vuoro. J nykyään jo maksaa omat ateriansa ja välillä siskonkin ateriat, kuulemma siksi kun sisko on ollut niin monta vuotta niin kiltti että on häntä siellä ruokkinut, että nyt kun hänellä säännölliset tulot niin siskon on aika saada edes jotain takaisin. Siis mitä? Ihan hassu hän on, enhän minä nyt mitään sellaista odota. Sanoo sen tietävänsä. Siksi heidän kanssaan käyn, että silloin voidaan ihan rauhassa istua kahdestaan ja saan kysellä vaikka koulu- ja työkuulumiset ja muutkin kuulumiset. Siitä ilosta mielelläni yhden aterian maksan kyllä.

Eilen illalla huomasin taas että alkavat ne stressikouristukset tuntua. Minä reagoin stressiin saamalla hirveitä vatsakramppeja ja kouristuksia. Siitä tietää viimeistään että pitäisi yrittää vähän rauhoittua taas. Nämä vielä hyvin lieviä ovat, verrattuna siihen mitä oli pari vuotta sitten. Silloin en oikeasti välillä päässyt sängystä ylös. Väntelehdin, kääntelehdin ja kiemurtelin aikani kunnes se hellitti joksikin aikaa. Sitten olinkin niin väsynyt etten jaksanut nousta vaikka olisi pystynytkin. Tarvittiin aina jonkin aikaa täydellistä lepoa. Nämä lievät menevät aika nopeasti ohi, kun hengittelen rauhallisesti ja syvään. Mutta pakko yrittää kääntää ajatuksia ihan muihin asioihin kuin missä ovat viime aikoina olleet jos en halua samaa kuin pari vuotta sitten, enkä minä halua.

Menin sitten ostamaan dvd:n, maalaiskomedia Mooseksen perinnön. Se tuli kyllä juuri telkkarista, mutta joka jaksoa en muistanut/ehtinyt/jaksanut katsoa. Sitä katsoessa ainakin saa jotenkin ajatuksia lepäämään. Ei tarvitse ajatella mitään. Ja kutominenkin on kivempaa kun voi samalla katsoa jotain sarjaa tai elokuvaa.

Kaiken kaikkiaan tosi mukavat 7 tuntia oli tänään, vaikken saanutkaan sitä mitä lähdin hakemaan. Sain jotain parempaa. Kahdenkeskistä aikaa veljeni kanssa. Korvaamatonta.