Huomenta. Eilen illalla pelasimme veljien kanssa Trivial Pursuit-peliä. Kolme tuntia siinä meni. On siinä vaikeita kysymyksiä, tai sitten me olemme kaikki kolme ihan tyhmiä. No, kun ei oikeita vastauksia tiedetty, heitettiin silloin aina jotain ihan älyvapaata, välillä sellaisiakin vastauksia jotka eivät kysymykseen edes liittyneet. Muutama tällainen älyvapaalta kuulostava vastaus oli vahingossa jopa oikea vastaus. Ajatella, minäkin jopa nauroin muutamassa kohdassa...tämä on varmaan jo vakavaa.

Luulin illalla saavani hyvin unen päästä kiinni tuon peli-illan jälkeen. Toisin kävi. Pyörimistä, aivastelua, yskimistä...viimeksi mainittu alkaa jo oikeasti sattumaan. No, kunhan ei korviin menisi. Puoli kolmen aikaan luovutin, nousin ylös ja otin kutimet pöydältä. En kyllä saa sitä peittoa valmiiksi tämän vuoden puolella, vaikka vähän niin kuin jouluksi lupailin.

No, sain lopulta pari tuntia nukuttua, tuona aikana ehdin nähdä unta että äidin äiti soitti minulle, oli jotenkin vaikeana, kyseli mitä puuhaan. Kerroin että kudon, johon hän vastasi omaan tapaansa vain "Jaa-jaa." Se oli erittäin lyhyt puhelu. Herättyäni aloin ihmetellä miksi hän minulle siinä unessa soitti, se ei oikein selvinnyt.

Jos joisi mukillisen lämmintä mehua samalla kun kahvi kiehuu.