Hitsin hitsi.... Aamusta saakka ollut vasemman silmän yläluomi turvoksissa. Iltaa myöten alkanut tuntua pientä paineen tuntua kun lasken päätä alas. Ei mitään tulehdusta minulle kiitos. Ei ainakaan silmään. Se on yksi inhottavimmista asioista mitä tiedän. No, tarkkailen sitä nyt vielä, katson huomisen mihin suuntaan alkaa kehittyä.

Tänään olen naistenpäivän kunniaksi hemmotellut itseäni leffojen lisäksi hampurilaisaterialla. Veli lähti kuskiksi. Meinattiin olla ojassakin kerran kun oli niin liukasta yhdessä risteyksessä. No, onneksi pysyttiin tiellä, isä olisi suuttunut jos hänen autonsa ojaan olisimme ajaneet.

Myös tuo piha ja erityisesti pihasta tielle vievä mäki on aika luistinrataa. Postilaatikolla käyminenkin on tehtävä erityisen varovasti. Olen sen verran monta kertaa liukastunut keskellä mäkeä tai juuri sen alapuolella, että osaan jo odottaa sitä. Toivottavasti huomenna en kuitenkaan sitä tee kun lähden pysäkille yrittämään. On taas siellä mtt:ssä käynti. Onneksi vasta iltapäivällä, koska voi olla että en uskalla pahemmin yöllä nukkua. Aina jos epäilen silmätulehdusta, en uskalla nukkua, pelkään että jos suljen silmät, ne muurautuvat niin umpeen etten saa niitä enää ollenkaan auki.

Hyvää yötä nyt kuitenkin.