Mikä *piip* siinä on että ei jotkut ymmärrä, että jos jokin asia sovitaan, jos luvataan jotain ja vielä monena päivänä varmistetaan, niin lupausta ei pidä pettää viime minuuteilla? Vaikka tässäkään ei kyse ole mistään maata kaatavasta asiasta, mutta periaatteessa. Ja voisi edes itse ilmoittaa ja perua, jopa se vituttaisi vähemmän jos peruttaisiin viime minuuteilla, kunhan itse ilmoitettaisiin asia. Odotteli ja odottelin ja lopulta soitin ja kysyin missä mennään ja sitten vasta sain tietää. Ei ollut ilmeisesti aikomustakaan ilmoittaa suunnitelmien peruuntumisesta. Luulin opettaneeni veljilleni jotain ihan päinvastaista. Itse en lupaa mitään, ellen ole varma että pidän lupaukseni. Jos lupaan, sitten pidän sen tai ainakin ilmoitan jos tulee jokin este. Kiusallanikin toteutan suunnitelman yksin ja kerron huomenna kuinka hemmetin hauskaa oli, vaikka oikeasti ei olisikaan.

Lapset silmät kiinni, seuraa teille sopimatonta kielenkäyttöä: VITTUSAATANAJUMALAUTAHELVETTIPERKELEJNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuli sitten sille säästämälleni viinipullollekin käyttöä. Älkää sanoko ettei se mitään auta, tiedän sen kyllä. Hetkeksi helpottaa vitutusta. Älkää sanoko että teen taas kärpäsestä härkäsen ja vittuunnun turhan takia taas. Tiedän senkin aivan helvetin hyvin. Antakaa minun olla vittuuntunut pahantuulinen paska ämmä tämän illan. Tämän yhden ainoan illan.