Kävin tänään lähikaupungissa nuoremman veljen kanssa. Piti käydä yhdellä kirpputorilla, mutta innostuimme ja kiersimme kaikki kolme. Hyvä että innostuimme, löysin viimeisestä paikasta mustan nahkatakin joka vieläpä oli ihan oikeaa kokoa. Eikä ole isommin käytetty, aikas uuden näköinen on. 20 euroa se maksoi, mutta sen maksoin ihan mielelläni, olen jo pitkään haaveillut omasta nahkatakista. Se ostos paransi tätä päivää huomattavasti. Itse asiassa koko viikkoa.

Tulin jopa niin iloiseksi että lupasin veljelle mennä tänään kuuntelemaan kun hän taas laulaa. Itse en luvannut tällä kertaa tarttua mikkiin. Vähän kyllä epäröin nyt taas sitä lähtemistä, sinne ihmisten joukkoon, kun varmaan taas tupa täynnä jne. Toisaalta tekee mielikin vähän päästä jonnekin. Saa nyt nähdä. Olen vielä kahden vaiheilla. Vaikka jo oikeastaan katsoin vaatteetkin valmiiksi.

Alkavat puhtaat vaatteet loppua kohtapuoliin, vanhempien pesukone jota olen saanut käyttää on nyt rikki eikä huollosta ole vielä ilmoitettu mitään. Täytyy varmaan kohta kysyä nuorelta parilta saisinko käyttää heidän talon konetta että saisi edes joitakin vaatekappaleita pestyksi. Tulee pitkä matka raahata pyykkejä, mutta pian ei voi muuta.