Ajattelin taas pistäytyä. Näin loman viimeisen illan kunniaksi. Mikä siinä on että loma menee aina ihan liian nopeasti kuten vapaapäivätkin, niin että juuri kun alkaa nauttia se loppuu? Se on ihan väärin. Jotenkin ei yhtään innostaisi mennä huomenna töihin, vaikka olenkin siitä pitänyt. Kai se siitä taas kun pääsee käyntiin. Mutta muutenkin....on niin väsynyt olo ja tuntuu taas ettei mikään koskaan onnistu.

Pelaaminenkin on hankalaa nyt, kun tämä kone jumittaa vähän väliä ja heittää virrat pois ja takaisin päälle. Kai tälle jotain pitäisi tehdä mutta kun kukaan meistä ei tiedä näistä niin paljon että tietäisi mitä pitäisi tehdä, eikä olisi varaa maksaa siitä että joku tekee tälle jotain. Eli kai tähän on tyytyminen.

Odotan innolla joulukuuta. Jos saadaan tarpeeksi rahaa kokoon olisi tarkoitus koko perheen voimin lähteä viikonloppureissulle Tallinnaan. Haluan päästä sinne uudestaan, olen kaksi kertaa käynyt. Toivotaan parasta.

Perjantaina juhlittiin veljen 19-vuotispäivää, koko meidän jengi, eli minä, veljet ja "sisko". Lähdimme oikein kapakkaan illalla. Oli meillä oikein mukavaa. Hienoa päästä välillä johonkin, ja kun vielä mentiin tuonne lähikaupunkiin eikä jääty meidän pikku kuppilaan.

Vaan kai se on pakko yrittää nukkuakin, jos huomenna aikoo nousta viideltä. Hyvää yötä kaikille ja mukavaa viikon alkua.